Kitoks požiūris į relaksaciją ir poilsį- multisensorinis kambarys.

Kitoks požiūris į relaksaciją ir poilsį- multisensorinis kambarys.

2019-03-15

Kaip įveikti stresą?

Multisensorinių kambarių aplinka gali Jums ir Jūsų darbuotojams padėti atsipalaiduoti. Sensory Magic kompiuterinė sistema su liečiamu ekranu sukurta valdyti visą multisensorinę aplinką. Jos pagalba į vieną visumą sujungiami garsai, spalvos, vaizdai ir apšvietimas. Prie jos galima prijungti visą kambario įrangą: burbulų vamzdžius, skydus, projektorius ir kt.

Natūralus būdas atsipalaiduoti yra žiūrėjimas į vandenį, akvariumą, tačiau neturint galimybėms turėti akvariumą, siūlome Jums burbulų vamzdžius jie skirti multisensorinės pasyvios ir interaktyvios aplinkos sukūrimui. Kolonos burbuliuojančio vandens užtikrina vaizdinę, lytėjimo ir garsinę stimuliaciją. Prie jų saugu prisiglausti, vamzdžiai vibruoja ir skleidžia švelnų zvimbiantį garsą.

O kaip gi poilsio zona be relaksacinių fotelių?  Šildomas, masažuojantis, multifunkcinis fotelis Jums padės atsipalaiduoti bei trumpam pamiršti stresą keliančius dirgiklius.

Užbaigimui siūlome natūralių eterinių aliejų rinkinius su aromadifuzeriu. Dėl specialiai atrinktų aliejų savybių jausite kaip atpalaiduoja įtempti sąnariai ir raumenys, aliejai taip pat, padeda valdyti nemigą bei stresinę būseną.

Dar daugiau pasiūlymų ir produktų rasite: www slaugivita.com arba kreipkitės info@slaugivita.com, nemokama linija 8 800 00225.

SLAUGIVITA- Džiaukimės gyvenimu kartu!

Kas yra stresas?

Stresas, – tai visuma apsauginių fiziologinių reakcijų, kuriomis žmogaus organizmas atsako į nepalankius dirgiklius. Stresas nėra traktuojama, kaip liga, tačiau ilgalaikis stresas gali sumažinti darbo našumą ir gali tapti blogos sveikatos priežastimi.

Kaip stresas veikia mus?

Stresas priklauso nuo asmens asmenybės savybių, bei kitų aplinkos sąlygų. Tačiau net ir tuos, kuriems būdinga stipri emocinė pusiausvyra, per didelis darbo krūvis, nepalankios aplinkos sąlygos gali paveikti neigiamai. Stresas darbe yra pripažįstamas kenksmingu darbo aplinkos veiksniu – tokiu pat, kaip triukšmas, vibracija, pavojingos cheminės medžiagos. Tai organizmo būsena, kylanti dėl netikėtų nepalankių aplinkybių, sutrikdančių darbinę veiklą.

Koki yra streso požymiai?

Psichologiniai: įtampa, irzlumas, baimė, bloga nuotaika, negebėjimas susitelkti, užmaršumas, nerimas, pusiausvyros praradimas

Socialiniai: nedėmesingumas, išsiblaškymas,  perdėta reakcija, agresyvus vairavimas pykčio protrūkiai, nerišli kalba, žmonių vengimas.

Elgesio: idėjų neturėjimas, sustingimas, nesugebėjimas planuoti, terminų nesilaikymas.

Fiziologiniai: alkoholio ar vaistų vartojimas, valgymas per daug ar per mažai, prakaitavimas, pagreitėjęs kvėpavimas, galvos skausmai, silpnumas, pykinimas, nemiga, priklausomybė nuo tabako.