Interaktyvūs, gyvieji kambariai

Atgal

Interaktyvūs, gyvieji kambariai

2019-05-03

UAB „Slaugivita“ interaktyvūs, gyvieji kambariai kuriami atsižvelgus į vartotojų poreikius ir norus. Mūsų specialistai patars, kokios projekcijos tiktų Jūsų patalpoms, taip mes galėsime užtikrinti, jog Jūsų projektas bus unikalus ir technologiškai išbaigtas bei pažangus.

Naujausių technologijų dėka, judesio kameros sukuria gyvo kambario efektą, patalpa tampa pilnai interaktyvi. Visos interaktyvios projekcijos gali būti transportuojamos ant sienų, lubų ir grindų uždengiant kiekvieną kampelį.

Poreikiui esant galime pateikti 3 D vizualizaciją pagal Jūsų pateiktus kambario matmenis. 3 D vizualizacijoje galėsite aiškiai matyti, kaip atrodys Jūsų ateities interaktyvus kambarys. Mes užtikriname, kad visi produktai yra tik aukščiausios kokybės, technologiškai pažangūs ir ilgaamžiai.

Pilnam interaktyvaus, gyvo kambario užbaigimui siūlome Jums platų asortimentą sensorinės įrangos. Šviečiantys pluoštai, burbulų skydai ar burbulų vamzdžiai sukurs stimuliuojančią, unikalią kambario išvaizdą, kuri užburs, bet kurį gyvojo kambario lankytoją.

Sensoriniai, interaktyvūs, gyvieji kambariai skirti įvairaus amžiaus asmenims, kambariai yra sukuriami pagal kliento poreikius, dirbant kartu su sensorikos specialistu. 

Įranga reikalinga įrengti gyvąjį kambarį:

Projektoriai (skaičius priklauso nuo projekcijos apimties, ant kiek sienų, grindų yra projektuojama);

Judesio stebėjimo kameros;

Kompiuteris ir programinė įranga valdyti gyvąjį kambarį ;

Instaliavimas.