Būtiniausios priemonės slaugai ir ligonio priežiūrai namuose vasarą

Atgal

Būtiniausios priemonės slaugai ir ligonio priežiūrai namuose vasarą

2019-04-03

Susidūrus su slauga ir turint ligonį namuose dažnai iškyla klausimas, kaip tinkamai pasiruošti ? Kokios priemonės būtiniausios ir kokios palengvintų slaugą. 


Šiandien atsakysime į klientams aktualų klausimą: Ko reikia slaugai namuose vasarą ? 

 

  1. Neperšlampama paklodė ar absorbuotantis paklotas – nepamainomi pagalbininkai turint namuose ligonių. Svarbu naudoti orui laidžią apsauginę patalynę, nes ji ne tik padės apsaugoti čiužinius nuo nelaimingų atsitikimų ir taip prailgins čiužinio gyvavimo trukmę, tai kartu ir pragulų profilaktikos priemonė, bei apsauga nuo nemalonaus kvapo atsiradimo. 
  2. Universalus neįgaliųjų vežimėlis – leis lengviau transportuoti jūsų slaugomą ligonį į lauką, ir drauge džiaugtis puikiomis vasariškomis akimirkomis.
  3. Vartymo paklodės komplektas WendyLett puikus pagalbininkas gulinčių pacientų vartymui lovoje arba paciento vartymosi lovoje palengvinimui, trinties po paciento klubais, mentėmis ir pakaušiu sumažinimui, pragulų atsiradimo rizikai mažinti.
  4. Vasara kaip niekad svarbu vartoti pakankamai skysčių, puikios ergonomiško dizaino gertuvės apsaugos jūsų slaugomus ligonius nuo netikėto apsiliejimo, padės kontroliuoti skysčių tekėjimą. Prekių kainas ir visas akcijas rasite apsilankę mūsų internetinėje parduotuvėje: Slaugivita



Galerija